+ 45 70 20 10 21 info@resultmaker.com

COMPLIANCE CONNECT

Onboarding og vedligehold i én løsning

Hvis I vil overholde loven om hvidvask, er det afgørende, at I har styr på alle jeres kunder. Compliance Connect digitaliserer og automatiserer jeres processer, så I får overblik og sparer tid.

Vores system automatiserer KYC-processen og laver en risikovurdering af jeres kunder. Dermed agerer I compliant og kan undgå bøder og ubehagelige overraskelser

Hver branche har sine processer og behov. Derfor har vi udviklet en løsning, der kan tilpasses netop jeres forretningsområde uanset, om I sidder med bankkunder, revision eller juridisk bistand.

Hvidvask
Digital håndtering af hele KYC-processen

Compliance Connect håndterer alle scenarier for onboarding af nye kunder og vedligeholdelse af eksisterende kunder. På den måde er I sikre på, at I har al nødvendig information om såvel nye som eksisterende kunder.

Vi hjælper jer med at leve op til lovkrav i relation til Know Your Customer (KYC) – herunder due diligence og onboarding

Med Compliance Connect får I:

  • Fuldautomatiske processer
  • Dokumentation for gennemførte processer
  • Screening på PEP, Sanktion og Adverse media
  • Risikovurdering
  • Overvågning
  • Automatisk ODD

I er dermed sikre på, at I altid vil være opdateret om jeres kunder, så I kan reagere i tide og være forberedt, når der er tilsyn fra myndighederne.

Vælg mellem standard eller tilpasset løsning

Compliance Connect er designet til at understøtte flere typer og størrelse af kunder. Derfor supporterer vi forskellige versioner afhængig af Branche og størrelse. Eksempelvis kan man benytte vores out-of-the-box løsning hvis man er et mindre advokatfirma. Derimod vil en stor bank typisk have komplekse processer, mange systemer og ansatte der skal tages højde for.  

Nem integration

Vi giver mulighed for, at Compliance Connect kan blive integreret til jeres eksisterende systemer.

Vi har indgående erfaring med integrationer, og vores Compliance Connect benytter Rest API for at lette netop denne proces. I er dermed sikre på, at I får en løsning, der er tilpasset netop jeres branche og kunder.

Global dækning

Compliance Connect giver jer mulighed for at hente stamdata, reelle ejere, bestyrelse mv. på tværs af alle lande i verden.

Det samme gør sig gældende når i skal screene for PEP, sanktions- og adverse media.

I får adgang til at verificere i en af verdens største databaser for virksomheder med omkring 300 millioner virksomheder.

Best practice

+

Tilpasset jer

=

Optimal værdi

Digitalisering og håndtering af hele processen

N

Ensartet onboarding proces

N

Automatisk indhentning og validering af data og dokumentation

N

Compliance tjek og risikovurdering

N

Monitorering og automatisk Ongoing Due Diligence

Tryghed og sikkerhed i løsningen

Resultmaker har over 20 års erfaring i forhold til optimering og digitalisering af komplekse processer. Blandt vores kunder er en række af Danmarks største organisationer, både indenfor forskellige brancher i det private samt offentlige instanser.

Løsningerne afvikles i Resultmaker SaaS miljø, der er placeret i et datacenter drevet af en professionel partner i Danmark.

Alt hardware herunder SAN, fysiske hosts og switche er placeret i ISAE 3402/3000 certificeret data center med redundant tilslutning af strøm og netværk. Den redundante opbygning af hele infrastrukturen uden single point of failure er med til at garantere en høj oppetid.

Derudover sikre krypteret kommunikation og effektive sikkerhedsløsninger jeres data. Vores sikkerhed bliver revideret efter ISAE 3000 og ISAE 3402 standarder

Kontakt os i dag og kom igang i morgen

+45 70 20 10 21
info@resultmaker.com